## **ADVANCED PROGRAM DAY ONE**

Westin Kierland, Scottsdale **Thursday, October 27, 2022** 

Registration & Breakfast Buffet
Program Overview: Louis S. Weller
<b>Recent Developments:</b> Overview of Cases, Legislation and Rulings in the past year: <i>Mary Foster</i>
Like Kind Issues with Options & Other Non Fee Interests in Real Property?  Mary Foster, Dave Shechtman, Dick Lipton, Todd Keator [1]
Break
Select Partnership LKE issues: Synthetic Drops & Swaps, Structuring Swaps & Drops: Kevin Thomason, Chris Cunningham, Steve Breitstone, Lou Weller [2]
Luncheon with Faculty: Networking Opportunity
Federal and State Tax Audits of Exchanges: Reports from the Field: Ann Andrews, Joyce Welch, Marty Verdick [3]
Break
Combining Exchanges with Rollups; Planning and Implementing the 1031/721 Transaction:  Kevin Thomason, Dick Lipton, Bob Schachat, Lou Weller [4]
Structuring Exchange First QEAA Transactions:  Dave Shechtman, Joyce Welch, Matt Rappaport, Todd Keator [5]
Adjourn
Reception for All Attendees - Sponsored by Computershare Corporate Trust

## **ADVANCED PROGRAM DAY TWO**

Westin Kierland, Scottsdale Friday, October 28, 2022

7:30 am	Breakfast Buffet
8:30 am (60 min)	Tax and Practical Aspects of using DSTs and TICs as Replacement Property; Chris Cunningham, Mary Foster, Lou Weller [6]
9:30 am (60 min)	Multiple Property Exchanges: when do you have them and how do they work?  Dick Lipton, Dave Shechtman, Ann Andrews, Bob Schachat [7]
10:30	Break
10:45 am (45 min)	Primer on Net Lease Properties in Exchanges: Kevin Thomason, Bob Schachat, Lou Weller [8]
11:30 am (45 min)	Annual review of state law issues affecting exchanges:  Mary Foster, Matthew Rappaport, Marty Verdick, Joyce Welch [9]
12:15 pm	Lunch on your own.
2:00 pm (60 min)	Dealing with Personal Property in Exchanges Steve Breitstone, Todd Keator, Matthew Rappaport [10]
3:00 pm (60 mins)	Annual Review of Ethical Issues for QIs and Advisors in Like-Kind Exchanges:  Michael Alfano, Mary Foster, Steve Breitstone, Dave Shechtman [11]
	This session qualifies for 1.0 hours Ethics Credits for CPE and CES® This session qualifies for 1.0 hour Ethics for MCLE
4:00 pm	Break
4:15 pm (45 mins)	General Session: Questions and Wrap Up on all Topics. All Faculty
5:00 pm	Adjourn